Certificaten

 

Voor een goede veiligheid en de zorg om het milieu te kunnen waarborgen is het noodzakelijk in het bezit te zijn van certificaten.

VCA
Wij en onze opdrachtgevers willen dat er veilig wordt gewerkt, zodat niemand iets overkomt. Met het B-VCA diploma laten we zien dat al onze medewerkers de basiskennis bezitten van VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) zoals gesteld door VCA. Al onze medewerkers zijn in het bezit van een VCA-certificaat.
Ons bedrijf is in het bezit van een Certificaat Veiligheidsmanagementsysteem.

GRONDBANK
Van Broekhoven Grondwerken is een grondbank en beschikt over een NL BSB productcertificaat voor het uitgeven van grond. De partijen grond die wij uitgeven zijn gekwalificeerd conform BRL 9335-1 (Beoordelingsrichtlijn). Deze BRL 9335-1 stelt ons bedrijf in staat om ingenomen individuele partijen grond zowel milieuhygiënisch te kunnen kwantificeren als te kwalificeren volgens de bodemkwaliteitsklassen van het Besluit bodemkwaliteit. Met het vaststellen van de bodemkwaliteitsklasse van een partij grond, kan een juiste toepassing worden vastgesteld voor het toepassen van de grond in een bodemtoepassing. Het uitgangspunt is het bevorderen van duurzaam gebruik van de bodem.

VIHB
Iedereen die zich beroepsmatig bezighoudt met het Vervoeren, Inzamelen, Handelen en/of Bemiddelen van afvalstoffen moet zich laten registreren op de VIHB-lijst. Ons VIHB nummer is NB501562VIHB voor Gebr. Van Broekhoven VOF en NB505387VIHB voor Van Broekhoven Grondwerken BV.

VKL
Wij zijn in het bezit van het certificaat “Voedselkwaliteit Loonwerk VKL*”.

Daarnaast zijn wij een erkend leerbedrijf voor Kenteq, Aequor, Fundeon en Soma.

...